top of page
Coverbillede.jpg

Når kvalitet er et krav

Ærlig, pålidelig tømrerarbejde siden 2005

Solidt håndværk

Uanset opgaven leverer vi altid professionel, kompetent rådgivning

og solidt håndværk.

HOVEDENTREPRISE---WEB.jpg

Hovedentreprise

Karlskov Byg Aps har stor erfaring inden for fag- og hovedentreprise, hvor vi udfører alle former for opgaver indenfor tømrer- og snedkerarbejde på både nye og eksisterende bygninger. Ved hovedentrepriser har vi et tæt samarbejde med vores underleverandører, som tæller næsten alle brancher indenfor byggeri, det være sig VVS-installatører, murere, elektrikere, malere mv. Det tætte samarbejde med vores underleverandører gør os i stand til at opfylde vore kunders forventninger til det færdige resultat. Vi kordinerer de forskellige faggrupper og sikrer således, at projekterne bliver udført så professionelt som muligt – mens du som kunde blot skal glæde dig til det færdige resultat. Karlskov Byg Aps står altid klar med professionel rådgivning og vejledning, og vi giver gerne uforpligtende tilbud. Går du med byggeplaner så kontakt os, så vi kan tage en snak om netop dit byggeprojekt.

Om- tilbygning

Hos Karlskov Byg Aps tilbyder vi alle former for om- og tilbygninger for både private og erhvervskunder.


Vi kan stå for hovedentreprisen under om- og tilbygningen, så du som kunde og bygherre kun skal have kontakt med én person under både planlægningen, projekteringen og selve byggeprocessen.

Vi holder altid løbende kontakt med kunden gennem hele processen. På den måde sikrer vi, at resultatet stemmer

overens med forventningerne.

Vores mangeårige erfaring gør os endvidere i stand til at rådgive og vejlede, hvis du som kunde mangler ideer eller er i tvivl om detaljer i projektet.

Kontakt os, så vi kan tage en uforpligtende snak om netop dit byggeprojekt.

Tilbyg- forside2.JPG
IMG_8187_edited.png

Vinduer og døre

Skal du have udskiftet døre og vinduer kan Karlskov Byg Aps tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter.


Du har sandsynligvis allerede en god ide om, hvordan dine nye vinduer skal være. Alligevel vil det altid være en rigtig god ide at drøfte planerne med os, inden du går i gang med et så stort projekt, så vi i fællesskab kan finde frem til de bedste og flotteste løsninger til netop dit hus.


Vi leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter - og altid med et stort udvalg - i de bedste materialer på markedet.


Vi kan i mange tilfælde give en indikation af, hvor stor en besparelse en udskiftning af døre og vinduer vil medføre på den årlige varmeregning.


Kontakt os, hvis du går med tanker om at udskifte døre og vinduer – vi er fyldt med gode ideer!

VELUX dagslys-rådgiver.

Der er fokus på dagslyset og i den forbindelse på ovenlysløsninger. Det er nemlig en kendsgerning, at vi trives bedre i vores boliger, når vi er omgivet af masser af dagslys. Især når lyset strømmer ind i boligen fra oven. Ovenlysvinduer giver dobbelt så meget dagslys som facadevinduer.

 

Uanset tagkonstruktionen er det muligt for os at etablere ovenlysløsninger, der sikrer maksimalt dagslys i boligen. ”VELUX produkterne er udviklet og designet, så der findes ovenlysløsninger til ethvert tag – skråt eller fladt. Samtidig er ovenlysløsningerne med til at skabe et godt og ventileret indeklima i kraft af effektiv udluftning. 2-4 udluftninger om dagen er alt, der skal til for at opnå optimal luftkvalitet”.

Velux - dagslysrådgiver.png
Velux.webp
Karlskov-hus-redigeret_edited.jpg

Adresse

Iconer-01.png

Torvegade 23

7160 Tørring

Forespørgsler

Iconer-04.png

​For henv., spørgsmål eller anbefalinger, ring 

Sociale medier

Iconer-03.png
DanskHaandvaerk_cmyk_pos.png
bottom of page